AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:09:2021 17:58
Barcelonas afvisning blev Liverpools store transferkup

Det er nu kommet frem, at Barcelona takkede nej til at hente Mohamed Salah, og derfor endte egypteren i stedet i Liverpool.


Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu sagde nej tak. Han ønskede ikke, at Barcelona skulle bruge knap 300 millioner kroner på at erstatte Neymar med Mohamed Salah.

I stedet endte den egyptiske landsholdsspiller med at skifte til Liverpool i sommeren 2017.

Sådan udspillede scenariet sig for godt fire år siden, hvis man skal tro den catalanske avis El Nacional.

For i Roma forsøgte den anerkendte sportsdirektør Monchi at sende Mohamed Salah til Barcelona, men da den spanske storklub hellere ville bruge langt over det dobbelte på Dortmunds Ousmane Dembélé, endte Liverpool i stedet med at snuppe Salah.

Hvis man ellers kan tillade sig at være bagklog i dag, er der nok ikke to meninger om, at Barcelona traf det forkerte valg ved at afvise en aftale med Salah og i stedet prøve den yngre og langt dyrere Dembélé af.

Derimod ramte Liverpool helt og aldeles plet med købet af Salah, som er gået ind som en stor stjerne på Jürgen Klopps mandskab, hvor han har scoret mål på samlebånd og været med til at vinde både Champions League og Premier League.

I dag kan Liverpool takke Barcelona for afvisningen tilbage i 2017.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE