AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2019 17:44
Barcelona-medie: Arsenal forsøger at hente Suarez for nul kroner – men aftale nærmer sig

Arsenal forsøger angiveligt at hente Denis Suarez uden at betale en lejesum, skriver Mundo Deportivo, der dog stadig påstår, at en handel nærmer sig.


Tidligere torsdag skrev spanske El Desmarque, at Denis Suarez kun var et enkelt skridt fra at færdiggøre sit lejeskifte til Arsenal, og aftalen skulle være accelereret i de seneste timer.

Det stemmer fint overens med, hvad det Barcelona-baserede Mundo Deportivo nu skriver,  men lokalmediet er angiveligt også bekendt med detaljer fra forhandlingerne.

Torsdag udtalte Unai Emery, at The Gunners ikke havde penge til at købe spillere, men måtte nøjes med at leje spillere, men det har klubben umiddelbart heller ikke midler til.

Således skulle Arsenal have meddelt Barcelona, at de ikke er i stand til at betale en lejesum for at hente Denis Suarez. Derudover ønsker The Gunners også at få indført i handlen, at de selv kan vælge at købe Suarez permanent til sommer i stedet for at være tvunget til det.

Til trods for de noget flabede krav fra Arsenal, skulle Barcelona dog ikke have viftet dem væk, og Mundo Deportivo beretter, at alt fortsat indikerer, at Suarez skriver under med The Gunners.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED