AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:04:2019 11:48
Barca-præsident: Coutinho skal ingen steder

Hvis der før var det fjerneste håb om, at Philippe Coutinho skulle skifte til Manchester United eller Chelsea denne sommer, så har Josep Bartomeu netop skudt det i sænk.


Barcelona-præsidenten Josep Bartomeu insisterer på, at Philippe Coutinho atter trækker i det catalanske storholds trøje næste sæson.

Brasilianeren har scoret 20 mål og lavet 11 assists siden sit monsterskifte fra Liverpool sidste vinter, men har ikke formået at løfte arven fra Andres Iniesta som ventet.

Det sparkede gang i rygterne om et muligt sommerexit, hvor særligt Manchester United og Chelsea er blevet sat i forbindelse med offensivspilleren.

Det kommer dog ikke til at ske, hvis man skal tro de spanske mestres klubpræsident.

- Coutinho er en fremragende spillere, excellent, og han bliver bedre og bedre, udtaler Bartomeu til TVE.

- Det er ikke nemt at spille for Barca. Han var her seks måneder sidste sæson og har tiltro til træneren.  Vi forventer meget af ham, og han fortsætter i Barca.

 I samme ombæring afviser Barcelona-præsidenten også rygterne om, at klubben igen skulle være på udkig efter Antoine Griezmann, der på dramatisk vis takkede nej til skiftet sidste sommer. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED