AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 10:54
Barca giver grønt lys: Arsenal forsøger at leje verdens femtedyreste spiller

Ousmané Dembélé er et transfermål for Arsenal, efter FC Barcelona gav grønt lys til at indgå en lejeaftale for franskmanden.


Arsenal står klar til at forsøge at overtale Ousmane Dembélé til at skifte til klubben på en midlertidig aftale, skriver det catalanske medie Mundo Deportivo denne tirsdag.

Ganske få FC Barcelona-spillere er fredet fra en transfer denne sommer, og den 23-årige franskmand er blandt spillerne, som de spanske mestre gerne vil af med - enten permanent eller på en lejeaftale.

Arsenals interesse i den driblestærke, men skadesplagede winger kan spores helt tilbage til hans tid i Dortmund, før han fuldførte den i dag femtedyreste transfer til FC Barcelona.

Så sent som sidste sommer skulle The Gunners have forsøgt sit held med at signe Dembele fra FC Barcelona, men dengang ønskede spilleren ikke at opgive drømmen om at slå igennem for Blaugrana.

Chancen er større nu. Dembélé skulle være glad for at besøge London, og han er gode venner med Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette og Matteo Guendouzi, hvis man skal tro Mundo Deportivo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED