AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:11:2019 18:04
Barca-direktør reflekterer over Liverpool-kollaps: Et uheld

Nederlaget til Liverpool i sidste sæsons Champions League gør stadig ondt på FC Barcelona, erkender Eric Abidal.


FC Barcelona stod med gode kort på hånden efter 3-0-sejren på Camp Nou, da Anfield dannede ramme om returopgøret i den ene semfinale i 2018/19-udgaven af Champions League.

Men Jürgen Klopps tropper leverede et af de flotteste comebacks i nyere fodboldhistorie og gik med en 4-0-sejr videre til finalen.

Det var andet år i træk, at den spanske storklub smed en føring fra det første opgør over styr i Champions League, og nederlaget til Liverpool sidder stadig i alle omkring klubben, erkender sportsdirektør Eric Abidal.

- Først vil jeg gerne snakke om den første kamp. Alle Barca-fans har nok nemmere ved at huske resultatet fra den kamp. Den var virkelig svær, og resultatet afspejlede ikke kampen. Det var en tydelig advarsel om, hvad der kunne ske, siger franskmanden til Sport og fortsætter:

- Nedturen på Anfield skyldtes holdets attitude, og at der ikke blev scoret et mål. Vi manglede et mål. Med et mål ville ingen kunne huske, hvad der skete i Liverpool. Det var det, jeg tænkte på, da jeg overværede kampen fra tilskuerrækkerne. Det måtte ske.

- Det (ansvaret for nederlaget, red.) ligger hos både spillerne og træneren. Det var et uheld. Der kan ske ting i fodbold, som man ikke kan forklare - end ikke spillerne, som spillede kampen.

Divock Origi og Georginio Wijnaldum scorede begge to gange i den omtalte kamp.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED