Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:05:2021 20:05
Banebrydende: Chelsea indfører nyt tiltag efter Super League-skandale

Chelsea vil den massive utilfredshed blandt klubbens fans til bunds.


I kølvandet på massiv uro i forbindelse med den kortvarige lancering af Super League, er Chelsea FC nu en af de første af de involverede klubber i projektet, der reagerer.
 
Således vil The Blues fra 1. juli i år inddrage tre fanrepræsentanter til klubbens bestyrelsesmøder, skriver London-klubben i en meddelelse på sin hjemmeside.
 
De tre fanrepræsentanter vælges af klubbens medlemmer og vil være til stede ved samtlige bestyrelsesmøder for at give fansene en stemme.
 
Dermed rykker engelsk fodbold måske et meget lille skridt nærmere modellen, som vi kender fra tysk fodbold, hvor minimum 50 procent af ejerandelen i en klub skal tilhøre tilhængerne.
 
I weekenden brød flokkevis af United-tilhængere ind på klubbens stadion, Old Trafford, og aflyste således den planlagte kamp mod Liverpool søndag aften.
 
Hvorvidt flere Premier League-klubber følger med Chelsea i involveringen af tilskuere fremover, må tiden vise.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED