AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2019 10:13
Ballon d'Or XI: Sådan ser verdens vildeste lineup ud

Sådan ville verdens bedste XI se ud, hvis man sammensatte et hold baseret på spillerne fra hver position, som fik flest stemmer til Ballon d'Or.


Målmand: Alisson

Kun tre målmænd var nomineret til dette års Ballon d'Or, men kun én mand havde chancen for at vinde den, og det var Alisson.

Den brasilianske Liverpool-keeper endte på en flot syvendeplads i hele afstemningen, mens Hugo Lloris og Marc-Andre ter Stegen på henholdsvis 23. og 24-pladsen.

Højreback: Trent Alexander-Arnold

Det vrimler åbenbart ikke med klassespillere på back-positionen i øjeblikket, for Trent Alexander-Arnold var den eneste, der var nomineret -  ikke engang Andy Robertson eller Jordi Alba på venstrebacken.

Derfor går pladsen uden kamp til den 21-årige Liverpool-back, som formentligt også havde taget pladsen, selvom han havde konkurrence til den.

Midterforsvarer: Virgil Van Dijk

Mange ville mene, at hollænderen var den rette vinder af prisen, og det var også kun marginaler, der i sidste ende endte med at adskille midterforsvareren fra Messi.

Midterforsvarer: Matthijs de Ligt

De Ligt vandt France Footballs pris som årets unge spiller, og i selve Ballon d'Or-afstemningen endte han på en 15. plads og blev dermed den midterforsvarer, der var tættest på Van Dijk på andenpladsen.

Venstreback: Kalidou Koulibaly

Der var som sagt ingen deciderede venstrebacks nomineret til dette års Ballon d'Or, så vi bliver nødt til at tænke alternativt og skubbe den store senegaleser ud på venstrebacken.

Det har han dog også gjort førhen i karrieren med nogenlunde succes, for hans evner på bolden er overraskende gode.

Defensiv midtbanespiller: Frenkie de Jong

Den unge hollænder brillierede hele sidste sæson for Ajax og fik sit store skifte til FC Barcelona.

For sine præstationer det forgangne år blev han tildelt en 11. plads i afstemningen.

Central midtbanespiller: Kevin de Bruyne

De Bruyne er blandt verdens bedste spillere, selvom han måtte nøjes med en 14. plads i Ballon d'Or-afstemningen, men han var også skadet store perioder af sidste sæson.

Men klasse er klasse, og ingen andre klassiske centrale midtbanespillere er placeret over belgieren i afstemningen.

Central midtbanespiller: Bernardo Silva

Portugiseren viste os sidste sæson, at han ikke havde nogle problemer med at spille på en central midtbaneposition i Kevin de Bruynes fravær.

Faktisk var han blandt de bedste spillere i Premier League sidste sæson og dark horse til at vinde PFA Player of the Year-prisen.

Den fik han ikke, men hans bedrifter gik ikke ubemærket hen, og han blev belønnet med en niendeplads til dette års Ballon d'Or-afstemning.

Højre forward: Lionel Messi

Vinderen af Ballon d'Or er selvfølgelig også inkluderet på denne XI over spillerne, der fik flest stemmer på deres respektive positioner.

I ved alle, hvem han er, og det er aldrig helt sort, når den argentinske troldmand vinder prisen, selvom man sagtens kunne argumentere for Virgil Van Dijk.

Venstre forward: Sadio Mané

Senegaleseren havde måske fortjent en tredjeplads over Cristiano Ronaldo, men det er i sig selv en stor bedrift at overgå holdkammeraten Mohamed Salah og superstjernen Kylian Mbappé i dette års afstemning.

Angriber: Cristiano Ronaldo

Målmaskinen har måske ikke helt været i stand til at matche målformen fra Real Madrid efter skiftet til Juventus, men Ronaldo er Ronaldo, og det glemmer folk ikke bare lige.

Derfor fik han også en tredjeplads i afstemningen, selvom det ikke var hans bedste år i karrieren, og han får derfor en plads helt i spidsen for dette World XI.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED