Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:11:2021 14:53
Ballon d'Or-chef: "Ronaldo har ét mål i karrieren inden pension"

Pascal Ferré ved godt, at Ballon d'Or har en stor betydning for Cristiano Ronaldo.


Fem gange har Cristiano Ronaldo vundet Ballon d'Or.

Seks gange har Lionel Messi vundet Ballon d'Or, og han kan meget vel vinde igen i aften, der vil bringe ham op på syv priser.

Det vil ikke falde i god jord hos Manchester United-stjernen, da han har et mål om at have flere Ballon d'Or-priser end argentineren.

Det fortæller Pascal Ferré, der er en af de få personer, som allerede kender vinderen af dette års Ballon d'Or. Han er nemlig chefredaktør for France Football, som står for uddelingen af Ballon d'Or.

- Cristiano Ronaldo har kun én ambition, og det er have flere Ballon d'Or-trofæer end Lionel Messi, inden han går på pension, og det ved jeg, fordi han har sagt det til mig, siger Pascal Ferré til The New York Times

- Det har intet med penge at gøre. Det handler kun om trofæet. Hvis man ser på statistikkerne hos Messi og Ronaldo, så scorer de altid en masse mål i september og oktober, hvor der bliver stemt. Det er ikke en tilfældigt, lyder det fra Pascal Ferré. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE