AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:05:2020 19:18
Bale om Real-skifte: Fodbold er bare et job for mig nu - golf er min passion

Gareth Bale fortæller i et spritnyt interview om, hvordan hans forhold til fodbold har ændret sig, siden han skiftede Premier League ud med Laliga og Real Madrid.


Det er snart syv år siden, at Gareth Bale skiftede Tottenham ud med Laliga og Real Madrid for dengang verdens dyreste overgangssum for en fodboldspiller nogensinde.

Waliseren kan bestemt ikke siges at have floppet under sin tid i Real Madrid, men skader og interne problemer med klubben har utvilsomt haft en formildet effekt på waliserens succes i klubben.

Særligt de senste par sæsoner har været turbulente for Bale, der i store perioder har været frosset ud af klubben, hvor han nærmest kun er blevet spottet på diverse golfbaner.

I et nyt interview med Mirror fortæller højre kanten om, hvordan hans syn på fodbold har ændret sig i løbet af hans tid i Real Madrid, hvor det nu primært er golfen, som han føler en oprigtig glæde ved.

- Det var lidt mærkeligt, da transferen kom på plads. Jeg vidste, at det var en transferrekord, men så jeg så det ikke rigtigt på den måde. Hvad der skete, skete, og jeg har siden altid gjort mit bedste på banen. Mange har forsøgt at lægge pres på, at jeg skulle bevise mit værd, men jeg har egentlig aldrig taget det til mig, fortæller Bale, inden han går videre til mere specifikt at snakke om sit forhold til fodbold.

- Fodbold er lidt mere blevet til et job for mig i løbet af min tid her, hvor golf er noget, som jeg kan gøre alene, hvor jeg kan smile, og hvor jeg ikke har andre til at lægge alverdens pres på mine skuldre bortset fra mig selv.

Trods den enorme kritik, som der har været af Real Madrid-spilleren, har 30-årige Bale alligevel banket 105 mål ind og leveret 67 assists i 249 kampe for kongeklubben.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED