AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 12:36
Bale gør grin med Real Madrid med flag - januarskifte under opsejling?

Gareth Bale vækker igen opsigt, da han i går aftes jublede med en kontroversielt flag.


Gareth Bale og resten af det walisiske mandskab kunne i går aftes juble over at kvalificere sig til sommerens EM-slutrunde efter en 2-0-sejr over Ungarn.

Den store jubel blev fejret med et walisisk flag med en tekst, som Real Madrid ikke vil være tilfredse med - og slet ikke fansene.

På et walisisk flag stod der nemlig "Wales. Golf. Madrid. In that order", som Gareth Bale var med til at holde oppe med et stort smil på læben.

Gareth Bale har ikke det bedste forhold til Real Madrid-fansene, og det er formentlig heller ikke blevet bedre efter denne hændelse.

I sommer blev han rygtet kraftigt væk fra Los Blancs og blev bl.a. rygtet til Premier League, men det endte ikke med et sommerskifte, men det kan det ende med i januar.

Flaget er blevet lavet, da den tidligere Real Madrid-spiller Predrag Mijatovic udtalte, at Gareth Bale prioriterede golf højere end Real Madrid.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED