AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:01:2020 16:22
Bad News: Real Madrid melder sig ind i kampen om Werner

Sky Germany påstår, at Real Madrid også har stor interesse i den tyske angriber.


Det virker til, at Timo Werner er mange Premier League-tilhængeres våde drøm som forstærkning til offensiven, og den 23-årige tyske angriber er da også blevet rygtet til blandt andre Chelsea, Liverpool og Manchester United.

Han har scoret imponerende 23 mål for RB Leipzig i 25 kampe denne sæson, men problemet med en sådan målform er, at han kan være svær for Premier League-holdene at holde for sig selv.

Det skulle nemlig også være tilfældet nu, hvor Sky Germany melder, at Real Madrid også er parat til at byde på Werner.

- Han bliver scoutet intenst lige nu. Vi hører fra Spanien, at det kun er et spørgsmål om tid, før Real Madrid kontakter Werner og også kommer med et bud, siger Sky-journalist Marc Behrenbeck.

Det værste af, at det ville give mening for den spanske kongeklub at udvise interesse. Karim Benzema er stort set den eneste angriber,  klubben bruger, eftersom Zinedine Zidane efter alt at dømme ikke har stor fidus til hverken Luka Jovic eller Mariano.

Sky Germany melder intet om, hvorvidt Real Madrid overvejer at byde nu eller til sommer, men flere meldinger fra Tyskland har lydt på, at Werner ikke ønsker at skifte midt i en sæson, hvor RB Leipzig har kurs mod mesterskabet.

Til gengæld skulle han have en frikøbsklausul på omkring  £42 millioner til sommer, hvilket en klub som Real Madrid -  der netop er blevet kåret som den næstrigeste klub i verden - sagtens kan betale sig fra.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED