AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 23:22
Backup for Martial: Her er fem spillere Solskjær kan hente

Manchester Evening News har givet fem bud på, hvem Ole Gunnar Solskjær kan hente som backup for Anthony Martial.


Manchester United har fået point på kontoen efter Anthony Martial er kommet tilbage fra sin skade.

Ole Gunnar Solskjær er dog stadig på udkig efter en offensiv forstærkning, skriver Manchester Evening News.

I den anledning har lokalvisen set nærmere på fem spillere, som nordmanden kunne se nærmere på i de kommende transfervindue.

Lautaro Martinez - Inter

Manchester United vil formentlig få svært ved at lokke Martinez væk fra Inter, når han er så vigtig for holdet, som har været i denne sæson. Han vil måske også være tøvende med at få en roterende rolle på Old Trafford, når han er fast mand hos Inter, men han vil være en god tilføjelse til truppen.

Milot Rashica - Werder Bremen

Han har fået en fantastisk start på sæsonen i Bundesligaen. Han er mest på den offensive venstrekant, men kan også fungere som angriber. Fire mål i syv kampe står Rashica noteret for.

Timo Werner - RB Leipzig

I denne sæson fortsætter han med at score mål på samlebånd. Tidligere er Werner blevet rygtet til Old Trafford, og han vil være en opgradering for Martial, selvom franskmanden har været i god form på det seneste, men Werner vil også blive en dyr signing. 

Marcus Thuram - Borussia Mönchengladbach

Den 192 centimeter høje angriber vil være en anden type, men han har været effektiv i denne sæson. Derudover har han også flere succesfulde driblinger end Martial. 

Breel-Donald Embolo - Borussia Mönchengladbach

Før skiftet til Schalke 04 i 2016 var han rygtet til Manchester United, men han valgte i stedet Bundesligaen, hvor han nu spiller i Borussia Mönchengladbach. Efter ni kampe i denne sæson har han nettet tre gange og vil være en god backup for Martial.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED