AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 17:40
Backtalent vil gribe chancen på Liverpools Spanien-tur

Liverpools 19-årige Adam Lewis håber på at fange Jürgen Klopps opmærksomhed på træningslejren i Marbella.


Liverpool skal først i kamp igen, når de møder Bayern München i Champions League den 19. februar, og derfor har Jürgen Klopp valgt at tage truppen med til varmere vejrforhold i Marbella i Spanien. 

Den tyske manager har valgt at hive flere af klubbens unge spillere med på flyet heriblandt venstrebacken Adam Lewis, som til dagligt spiller på Liverpool U23-hold. 

Den 19-årige back er glad for muligheden, og han håber, at han kan drage fordel af at være tæt på førsteholdet i fire dage.

- Det bliver en utrolig oplevelse for at være ærlig. Jeg havde en ide om, at jeg skulle med, men jeg var lykkelig, da Klopp fortalte mig det, og det var min familie også, fortæller Lewis til liverpoolfc.com.

- Mit mål er at komme med på bænken eller i truppen til en ligakamp. Jeg skal bare fortsætte arbejdet. Alle ved, at manageren er klar til at give de unge muligheden, og det var Ki-Jana Hoever et godt eksempel på, da han kom ind fra bænken mod Wolves efter fire minutter. Han tror på dig som spiller, og hvis man gør det godt, giver han dig muligheden. 

Liverpool har i øjeblikket Andy Robertson og Alberto Moreno i førsteholdstruppen, som kan spille venstreback. Sidstnævnte har dog kontraktudløb til sommer, og det er ikke utænkeligt, at Klopp vil rykke Lewis op fra U23-holdet i sommerferien og bruge ham som erstatning for spanieren. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED