AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 18:43
Backlegende om Arsenal-indkøb: Forsvarets store stjerne

Ashley Cole er vild med Kieran Tierney, som han mener, er forsvarets stjernespiller.


Kieran Tierney er endelig klar til at spille kontinuerligt for Arsenal, efter at han ankom til klubben med en skade.

23-årige Tierney har ageret wingback og koventionel back i venstresiden, og har nu spillet 11 Premier League-kampe i sæsonen.

Nu høster han så roser for sine præstationer i venstresiden, og dette kommer ikke fra en fremmed front. Det er nemlig den tidligere Arsenal- og Chelsea-back, Ashley Cole, der mener, at Tierney er Arsenal-forsvarets helt store stjerne.

- Der var store forventninger til ham, da han kom til Arsenal. Da han spillede i Celtic, var han glimrende. Han ankom med en skade, og nu er han ved at komme tilbage i form.

- I min optik har han været Arsenal-forsvarets stjerne. Han har topkvaliteter, tager del i angrebene, gode afleveringer og han kan forsvare godt én mod én, lyder vurderingen fra Cole ifølge Goal.

Tierney kostede Arsenal cirka £25 millioner, da han blev hentet i Celtic i 2019. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED