Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2021 10:48
Azpilicueta forsvarer debutant efter 'skræk-debut'

Chelsea-kaptajnen Cesar Azpilicueta er fortrøstningsfuld omkring sommer-signingen Saul Niguez.


Den spanske midtbanespiller Saul Niguez skiftede i transfervinduets sidste time fra Atletico Madrid til Chelsea på en lejeaftale med option på køb.

Lørdag debuterede den tidligere La Liga-stjerne, men her lignede Saul næppe en spiller i balance.

Spanieren lavede fejl efter fejl, hvor flere boldtab var tæt på direkte at resultere i mål til gæsterne fra Aston Villa.

Det fik Thomas Tuchel til ganske udygende at udskifte Saul i pausen, hvilket satte punktum for en debut beskrevet som et mareridt af både fans og eksperter.

Chelseas kaptajn Cesar Azpilicueta forsvarer nu sin landsmand efter flere dages kritik, hvor den erfarne forsvarer slår fast, at der venter meget godt fra Saul på Stamford Bridge:

- Selvfølgelig, da han skrev under for Chelsea, havde han nogle stressede sidste timer af transfervinduet. Han ankom til et nyt land, havde kun et par træninger før sin debut mod en god modstand. De var meget aggressive, det er normalt, at man nolge gange har brug for lidt mere tid til at tilpasse sig, fortæller 'Azpi' i et interview citeret af Metro.

- Hans reaktion har været helt i top. Hans ønske om at forbedre sig, stille spørgsmål, han ønsker at tilpasse sig så hurtigt som muligt. Nogle spillere har brug for mere tid end andre, det er helt naturligt.
 
- Han har vores fulde opbakning. Han er en fantastisk tilføjelse, jeg er meget glad for at have ham i vores trup. Jeg er sikker på, at han vil blive ved med at vokse og hjælpe holdet, fordi vi har brug for det fra alle. Jeg er sikker på, at han bliver en vigtig spiller i sæsonen, afrunder spanieren.
 
Forinden Deadline Day den 31. august havde 26-årige Saul tilbragt hele sin professionelle karriere i Atletico Madrid, som han har optrådt hele 340 gange for.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE