Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2022 23:43
Azpilicueta-erstatning: Chelsea er 'ivrig' efter at hente fransk back

Chelsea har angiveligt sat jagten ind på en anden fransk forsvarsspiller.


I de seneste måneder er Chelsea blevet rygtet kraftigt sammen med Jules Koundé fra Sevilla og forsøger efter sigende stadig at hente ham, men han er ikke den eneste franskmand på Thomas Tuchels ønskeliste.

De er også interesseret i Jonathan Clauss fra RC Lens.

Det melder den franske lokalavis, Voix du Nord.

The Blues har efter sigende holdt øje med Jonathan Clauss i over et år, som har imponeret på det franske mandskab, og nu ser de ham som en potentiel erstatning for Cesar Azpilicueta, der rygtes kraftigt til Barcelona.

Jonathan Clauss har et år tilbage af sin kontrakt og har efter sigende meddelt klubben, at han ikke vil skrive under på en ny kontrakt. Dermed er det ved at være sidste udkald for RC Lens, hvis de skal tjene penge på ham. 

De kræver mindst €10 millioner - svarende til 75 millioner kroner - for ham denne sommer, melder lokalavisen.

Ifølge Voix du Nord er Chelsea ivrige efter at hente Jonathan Clauss, men han tiltrækker også interesse fra Atletico Madrid.

Jonathan Clauss er 29 år, og han fik også sin franske landsholdsdebut tidligere på året. I dag har han fire A-landskampe på cv'et.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE