Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: United-spillere trætte af Erik ten Hag-kritik

Af Emil Plovgaard
22.09.2023 Kl. 09:28
Erik ten Hag bliver nu udsat for kritik.

En række Manchester United-spillere er begyndt at være trætte af Erik ten Hags kritik.

Det skriver Manchester Evening News.

United har tabt de seneste fire ud af fem kampe, efter at det seneste nederlag mod Bayern München blev en realitet.

 

Kilder i omklædningsrummet fortæller ifølge lokalavisen, at Erik ten Hag har sine favoritter i truppen, og at disse ikke modtager kritik.

Mens andre regelmæssigt får en sviner af den hollandske United-manager.

Efter nederlaget til Bayern München, kritiserede Ten Hag, at Sané havde nemt ved at løbe forbi Marcus Rashford inden åbningsmålet, mens også Bayerns andet mål blev kritiseret.

– Man er nødt til at kigge sig selv i spejlet, for disse mål var for nemme at lukke ind. Vi var bedst i de første 25 minutter af kampen, men så kom dét mål, det var så nemt, og det var ikke kun André.

– Man kan se på, hvor nemt Sané kommer igennem, og det har noget med bestemthed at gøre. Man lader ikke spillere slippe forbi så nemt. Det er pointen. Vi er nødt til at overskride grænsen som individuelle og som hold for at vinde kampe, for det starter dér.

– Det er det, jeg mener. Man er nødt til at lide og ofre sig i disse situationer, give alt og først når vi når dertil, kan vi begynde at vinde kampe.

– Den måde Sané slipper igennem på, det må ikke lade sig gøre. Og det andet mål; det er nærmest identisk ovre i den anden side. At spillere kommer nemt igennem til vores felt og nemt kan afsluttet – sådan må det ikke være, sagde Ten Hag efter midtugens kamp.

Der er i øvrigt mere dårligt nyt til Ten Hag og United, efter det er kommet frem, at to spilleres skader er værre end frygtet – læs mere her.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. To år efter United: Nu har Solskjær fået nyt job

2. Nu er det slut: Højbjerg-aftale er udløbet

3. Haaland når vild milepæl: Så rig er han

4Afsløring: Sådan fungerer Tottenhams Harry Kane-klausul

5. Milliarder er kommet i kassen – Chelsea får ny investor

Annonce