Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 09:54
Avis: Solskjær har stort råderum til vinter - hvis dette krav opfyldes

70 millioner pund kan sikres, hvis Solskjær og Manchester United lever op til væsentligt krav.


Der er 70 millioner pund - 615 millioner kroner - i puljen til det kommende transfervindue for Manchester Uniteds vedkommende.

Det store beløb vil være til rådighed for klubbens norske manager, Ole Gunnar Solskjær, såfremt De Røde Djævle fortsat er inde i billedet til at vinde Premier League på det tidspunkt.

Det skriver Daily Star.

I sommer havde man som mål at kæmpe med om titlen, og derfor hentede man blandt andre Jadon Sancho, Raphaël Varane og Cristiano Ronaldo.

I alt blev der brugt mere end 150 millioner pund - over 1,3 milliarder kroner - for at opbygge en robust trup i forsøget på at hente klubbens første PL-titel siden 2013.

Med lørdagens nederlag på 2-4 til Leicester, har klubben dog ikke vundet i de seneste tre kampe i ligaen, og det vækker bekymring.

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen navne på ønskelisten, ligesom meget også vil afhænge af eventuelle skader og formkurver i selve truppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE