AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 14:35
Avis: Sarri vil give Chelsea-truppen en massiv overhaling til sommer

Maurizio Sarri har store planer om at foretage en massiv overhaling af Chelsea-truppen, hvis han får lov til at blive i jobbet indtil næste sæson.


Gennem de seneste mange år har Chelsea haft et hav af forskellige managere, og nu er der igen snak om, at der skal ske en ændring på managerposten i London-klubben.

Maurizio Sarri sidder pludselig efter i et varmt sæde, efter han ellers kom fantastisk fra start i sin første tid som Chelsea-manager. Syv nederlag i de seneste 21 kampe, og især det seneste nederlag på 6-0 mod Manchester City har gjort ondt.

I øjeblikket er det uvist, hvor længe italieneren får lov til at beholde sit job, men hvis det lykkes ham at sidde i jobbet frem til næste sæson, har han store planer for sommerens transfervindue.

Det skriver the Times i dag.

Chelsea-manageren er angiveligt bekymret for, at han ikke har de spillere, som der skal til for at implementere den spillestil, som han så gerne vil praktisere, og derfor vil han satse på at lave en stor udskiftning i truppen til sommer, hvor han vil få mulighed for at hente de spillere, som kan passe bedst ind i filosofien.

En lignende situation udspillede sig i Manchester City efter Pep Guardiolas tiltræden, hvor den spanske manager brugte lidt tid på at forme sin trup, så den passer til hans ønsker.

Spørgsmålet er dog, om Maurizio Sarri overhovedet får mulighed for at forme truppen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED