Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Avis: Premier League-nedrykker er rasende på Manchester City

Af Emil Plovgaard
19.11.2023 Kl. 11:05
Man kan ikke gøre alle glade. Det ved Manchester City nu.

Når de store klubber kommer og banker på døren, er der ikke det store at gøre.

Det har Leeds måttet sande.

Premier League-nedrykkerne har nemlig været nødsaget til at acceptere et bud på den blot 15-årige Finley Gorman fra Manchester City.

Buddet lyder indledningsvist på omtrent 8,5 millioner kroner, og dermed sætter handlen ifølge The Athletic britisk transferrekord for aldersgruppen.

 

Leeds er dog angiveligt rasende på Manchester City, skriver lokalavisen Leeds Live. Klubben fra Elland Road har forsøgt at gøre sit bedste for at overbevise Gorman om at blive, og at miste en spiller med hans potentiale gør ondt for klubben.

Der lå nemlig potentielt set mange flere penge, der ventede på Leeds i fremtiden.

Gorman kan ikke skrive under på en professionel kontrakt, før han fylder 17 i september 2025, og derfor kunne Leeds ikke gøre det store. Tværtimod havde den pistolen for panden.

Det efterlod Championship-klubben i et dilemma, hvor den eneste udvej var, at Gorman forlod klubben. Havde man ikke accepteret buddet fra Manchester City, ville Gorman alligevel skifte, men så ville Leeds kun få en kompensation, som menes at være lavere end buddet.

Her og nu betyder tabet af Gorman ikke det store for Leeds, idet hans førsteholdsdebut alligevel er et par år ude i fremtiden. 

Ifølge Football League World rummer transferen en række bonusser, som gør, at handlen på sigt kan løbe op i 42,5 millioner kroner, hvis Gorman bliver en succes på Etihad Stadium.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Gravesen vil have dansk stjerne af landsholdet: Han er ikke god nok

2. Traumatisk oplevelse har sat sig i Schmeichel: Så sin ven blive slået ihjel

3. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

4. – Marcus Rashford skal ikke med England til EM

5. Big Six-klub vil hente Jude Bellinghams bror

Annonce