Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2022 18:03
Avis: Premier League-manager fyres i næste uge

Endnu en fyring nærmer sig i Premier League.


Claudio Ranieri bliver smidt på porten hos Watford i næste uge.

Det erfarer The Telegraph.

Grunden til, at det sker i den kommende uge, er, at klubben først skal have en afløser på plads, skriver avisen.

Den 70-årige italiener har langt fra levet op til forventningerne hos The Hornets, hvor man har tabt 11 ud af de seneste 14 ligakampe.

Dråben, der fik det berømte bæger til at flyde over, var fredagens hjemmekamp mod Norwich, hvor man tabte 0-3 - et ganske retvisende resultat.

Ikke det bedste resultat mod en direkte nedrykningskonkurrent, og derfor har Watford nu kig på, hvem der skal afløse ham.

Det er ellers ikke mange uger siden, at kilder tæt på klubben fortalte, at der fortsat var fuld opbakning til Ranieri, men den seneste tids elendige resultater har båret vinden en anden vej.

Man har udset sig en række - heriblandt Fabio Cannavaro - som dog ikke er interesseret i posten. Den tidligere Vejle-træner, Constantin Galca, nævnes også som en af bejlerne.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE