AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
11:01:2017 12:16
Avis: Premier League-belgiere tilbudt £300,000 om ugen

Romelu Lukaku, Marouane Fellaini, Christian Benteke og Moussa Dembele har efter sigende modtaget lukrative tilbud fra Kina. Det skriver Het Nieuwsblad.


Der bliver foretaget store investeringer af de kinesiske klubber, der smider med millioner for at få profilerede spillere.

I dette transfervindue er det bl.a. lykkedes dem at få Oscar og Carlos Tevez til Chinese Super League, men det stopper ikke her. 

Det er mest sydamerikanske spillere, der er blevet lokket til med de mange penge, og nu er de kinesiske klubber på jagt efter flere europæiske spillere.

Ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad har flere kinesiske klubber udset sig fem belgiere, der kan være interessante for dem; Romelu Lukaku, Christian Benteke, Dries Mertens, Moussa Dembele og Marouane Fellaini.

Avisen hævder, at ovenstående spillere er blevet tilbudt en kontrakt med en ugeløn på £300,000 - svarende til 2,5 millioner kroner. Romelu Lukaku har afvist, da han i forhandlinger med Everton om en ny aftale. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED