AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:02:2019 19:50
Avis: Perisic foretrak Tottenham over Arsenal

Den italienske avis, Tuttosport, hævder, at Inters Ivan Perisic hellere ville skifte til Tottenham fremfor Arsenal, som ellers blev kædet sammen med kroaten i januar.


Inter-profilen Ivan Perisic blev i januar rygtet væk fra klubben, og kroatens indleverede eftersigende til transferanmodning, da det kom frem, at Arsenal var interesseret i kantspilleren. 

Inter og Arsenal kunne dog ikke blive enige om en handel, da The Gunners ønskede at lave en lejeaftale. Serie A-klubben ville ikke acceptere dette, da de ville have en fastpris indlejret i aftalen. 

Ifølge den italienske avis, Tuttosport, ønskede Perisic ikke en gang at skifte til Arsenal, fordi Tottenham var hans foretrukne destination. 

Spurs henvendte sig ikke formelt til kroaten, men avisen tilføjer, at London-klubben vil forsøge sig til sommer. 

Den tidligere Dortmund-spiller har i denne sæson spillet 27 kampe for Inter. Det er indtil videre blevet til tre mål og fem assists. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED