AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 16:51
Avis: Napoli har afvist bud fra Everton på 335 millioner kroner

Everton har angiveligt netop fået et bud på 335 millioner kroner afvist af Napoli, som ikke er interesserede i at sælge midtbanespilleren Allan for mindre end 500 millioner.


Napolis brasilianske ankermand med det noget ubrasilianske navn, Allan, er begyndt at tiltrække engelsk interesse - specielt fra Everton.

Det har angiveligt også allerede udmundet sig i et konkret bud lydende på hele 335 millioner kroner, men alt sammen for at få en blank afvisning retur.

Det erfarer det italienske sportsmedie Il Mattino.

Il Mattino tilføjer, at Napoli ikke nødvendigvis er helt afvisende for at sælge Allan, men at de kræver et langt højere bud, hvis det overhovedet skal blive overvejet.

Det erfares, at Napoli forventer at få mindst 500 millioner kroner for Allan, der på det seneste også er blevet sat i forbindelse med Paris Saint-Germain.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED