AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2022 09:39
Avis: Mendes vil facilitere spektakulært Ronaldo-skifte

Jorge Mendes lader til at komme på arbejde til sommer, hvis man skal tro spansk avis.


Transfervinduet byder på mange transferrygter, og i dag er et af de mere vilde rygter kommet frem i den spanske presse.

Avisen, Sport, melder nemlig, at Cristiano Ronaldo ønsker at forlade Manchester United - og portugiserens agent, Jorge Mendes, vil undersøge muligheden for et skifte til Barcelona.

Jorge Mendes har et godt forhold til Barcelona, hvor han bl.a. er gode venner med klubbens direktør, Mateu Alemany, samt præsidenten, Joan Laporta.

Ifølge den spanske avis vil Jorge Mendes inden for de kommende måneder foreslå muligheden for Barcelona at hente angriberen til sommer. 

Grundet Cristiano Ronaldos fortid i Real Madrid vil det være yderst spektakulært, hvis han en dag ender i Barcelona, men tidligere transfers har vist, at alt er muligt i moderne fodbold.

I sommer var den portugisiske verdensstjerne angiveligt meget tæt på et skifte til Manchester City, indtil Manchester United følte sig nødsaget til at kapre handlen for næsen af byrivalerne. 

Barcelona vil være nødsaget til at sælge stort ud, hvis de ønsker at hente Cristiano Ronaldo.

Barcelonas økonomi er hårdt presset, hvor de bl.a. ikke kan registrere nyindkøbet af Ferran Torres, fordi lønbudgettet i så fald ville overskriden den tilladte grænse. Derfor er de afhængige af, at der bliver renset ud i truppen, og det hjælper på det, når Philippe Coutinhos skifte til Aston Villa på en lejeaftale bliver en realitet.

Ved en potentiel signing af portugiseren skal de frigøre en massiv del af klubbens lønbudget - noget som de altså allerede har svært ved. 

Cristiano Ronaldos kontrakt med Manchester United udløber i 2023, men klubben har option på at forlænge aftalen med yderligere et år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE