Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:02:2021 21:23
Avis: Manchester United bød over 1 milliard kroner på Barca-stjerne i sommer

FC Barcelona ville bare ikke af med ham i sommer.


Manchester United så et bud på 150 millioner euro – svarende til 1,16 milliarder kroner – blive afvist i sommer.

Bag afvisningen står ellers kriseramte FC Barcelona, der altså bare ikke ville af med Ansu Fati.

Fati regnes som et af de største talenter, der er produceret af Barcelonas akademi gennem de senere år. Han er endnu ikke blevet myndig, men han har allerede spillet en stor rolle på Camp Nou i denne sæson.

En alvorlig knæskade har dog sat Fati ud af spillet den seneste stund. Da han blev rykket op på klubbens førstehold, blev der samtidig nedskrevet en frikøbsklausul på 400 millioner euro – næsten tre milliarder kroner – i kontrakten.

I sommer svirrede utallige forlydender om, at United ønskede at lokke Fati til Old Trafford forud for underskrivelsen af kontrakten hos FC Barcelona.

Nu skriver spanske Mundo Deportivo så, at Barca ingen interesse havde i at afhænde Fati på det tidspunkt på trods af det lokkende tilbud.

Tilbuddet fra Manchester United var et vidnesbyrd om, at Fatis præstationer ikke gik ubemærket hen i store dele af verden.

Helt konkret fordelte tilbuddet sig på 100 millioner euro her og nu, mens de resterende 50 millioner euro skulle udklækkes i form af bonusser.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED