Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2022 18:31
Avis: Manchester City klar med kæmpekontrakt til Juventus-stjerne

Pep Guardiola lurer på argentineren.


Det er ikke kun Liverpool, der har meldt sig ind i kampen om Juventus-stjernen Paulo Dybala.

Således skriver den italienske avis La Gazzetta dello Sport, at Manchester City nu også deltager i løjerne.

Og The Cityzens skulle angiveligt klar med et lukrativt tilbud til den argentinske offensivspiller.

Ifølge avisen disker Guardiola og co. nemlig op med en årsløn på 75 millioner kroner.

Det er den samme løn, Dybala har bedt Juventus om at betale i en eventuel forlængelse. Klubben er dog kun klar med to millioner kroner mindre om året, end hvad Dybala indkasserer lige nu.

I øjeblikket tjener Dybala i omegnen af 54 millioner kroner, så der vil være tale om en lønforhøjelse på lidt mere end 20 millioner kroner hvert år.

Dybala har tilbragt de seneste syv år af sin karriere hos Il Bianconeri, men har altså luftet muligheden for at skifte videre fra sommer. Samtidig ser det ud til, at klubben får held med at sikre sig den ombejlede, serbiske angriber Dusan Vlahovic, der pt. tørner ud for Fiorentina.

Og det er Pep Guardiola tilsyneladende godt klar over, skriver La Gazzetta dello Sport, der samtidig bebuder, at argentineren passer som smør på varmt brød til Citys spillestil.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE