Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:09:2021 08:14
Avis: Manchester City jagter nu Dortmund-komet - Liverpool også inde i billedet

18-årige Jude Bellingham tiltrækker sig interesse - og overskrifter - fra vid og fjern.


Den bare 18-årige Jude Bellingham tiltrækker sig overskrifter fra vid og fjern på grund af sine imponerende præstationer for Borussia Dortmund.

Englænderen, der har taget Bundesligaen, kan dog meget vel være på vej tilbage til England og Premier League.

I hvert fald skriver avisen Daily Star, at Manchester City har udset sig netop Bellingham som efterfølgeren til den efterhånden 36 år gamle midtbanegeneral Fernandinho, der blot har et år tilbage af sin kontrakt.

Avisen understreger dog i samme øjemed, at Bellingham er glad fofr at være i Dortmund og ikke anser et skifte til Premier League som værende øverst på dagsordenen.

City er bare en lang række af klubber, der decideret jagter Dortmund-kometen. Listen tæller også klubber som Bayern München, Chelsea og Liverpool.

I sidste uge skrev Daily Star, at Liverpool var klar til at byde 80 millioner pund på Bellingham, hvilket i så fald ville være en klubrekord for The Reds.

I sommeren 2020 sagde Bellingham nej tak til Manchester United og skiftede i stedet til Borussia Dortmund fra Birmingham for 25 millioner pund.

På trods af sine unge alder, står engelske Bellingham noteret for otte landskampe.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE