AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2022 19:42
Avis: Liverpool forbereder bud på 370 millioner kroner

Liverpool forsøger at løse sit problem på midtbanen.


I de seneste uger har Liverpool været kadet sammen med Sportings Matheus Nunes.
 
I onsdagens udgave af Correio da Manha, skriver avisen, at Liverpool angiveligt skulle være i gang med at forberede et bud på 370 millioner kroner på den portugisiske landsholdsspiller.
 
Sporting har tidligere accepteret et lignende tilbud fra Wolves, men den 23-årige Nunes afviste et skifte til klubben fra Molineux.
Den spanske landsholdsspiller Thiago Alcantara måtte udgå med en baglårsskade i forbindelse med åbningskampen mod Fulham i weekenden, og han vil sandsynligvis være ude i flere uger.
 
Derfor er Jürgen Klopp ifølge Correio da Manha på udkig efter en ny midtbanespiller, og her skulle Nunes være førsteprioritet.
 
Nunes afslog et tilbud på 300.000 kroner om ugen fra Wolves, fordi han ønsker at spille Champions League-fodbold.
 
Ifølge Correio da Manhas informationer, er Nunes allerede i gang med at lære engelsk, og han har øvet sig en del med Sportings engelske spiller, Marcus Edwards.
 
På midtbanen må Liverpool, foruden Thiago, undvære Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain. Førstnævnte var i forbindelse med Fulham-kampen ude med sygdom, mens sidstnævnte er skadet.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE