Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:05:2022 21:48
Avis: To klubber tilbød Rüdiger en bedre kontrakt end Real Madrid

Real Madrid har efter sigende en aftale på plads med Antonio Rüdiger - men flere klubber prøvede at forhindre det skifte i at ske.


Real Madrid har angiveligt en aftale på plads med Chelseas tyske forsvarskrumtap Antonio Rüdiger, som forlader klubben i slutningen af næste måned, hvor hans kontrakt løber ud.
 
Den tyske landsholdsspiller har været en af de bedste forsvarsspillere i Europa i løbet af det seneste halvandet år, så det er en voldsom kapacitet, Chelsea må vinke farvel til.
 
I løbet af sin tid hos Chelsea, har han været med til at løfte trofæet i Champions League, UEFA Super Cuppen og Klub-VM.
 
Premier League-giganterne forsøgte også kraftigt at holde på Rüdiger, men det blev i stedet Real Madrid, der efter sigende danner ramme om den 29-årige tyskers fremtid.
 
Ifølge Diario AS, var der dog mærkbart bedre tilbud på bordet fra både Paris Saint-Germain og FC Bayern München.
 
Avisen skriver desuden også, at Chelsea-stjernen vil skrive under på en kontrakt, der vil sikre ham 6,8 millioner euro om året i en kontrakt, der vil løbe frem til sommeren 2026.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE