Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2022 18:40
Avis: Everton viser interesse for to Chelsea-spillere

The Toffees kan få to spillere fra Chelsea, men The Blues viser også interesse for en Everton-spiller.


The Telegraph beretter, at mens Chelsea er interesseret i Richarlison, viser Everton for to Chelsea-spillere.
 
Conor Gallagher og Billy Gilmour tiltrækker sig begge interesse fra Frank Lampards mandskab, og de to Chelsea-spillere kan muligvis vise sig nyttige i forbindelse med en Richarlison-handel den anden vej.
 
Gallagher var i sidste sæson udlejet til Crystal Palace, hvor han havde fint med succes, og nu er han på vej tilbage til Chelseas trup frem mod forberedelserne til den kommende sæson.
 
Gilmour tilbragte sin tid hos Norwich, men klubbens træner, Thomas Tuchel, har fortalt, at der er en grund til, at de to spillere nu vender tilbage til klubben.
 
- De er med til vores pre-season, for at de kan vise os, at de kan udfylde den rolle, som vi ønsker. De er vores spillere. Hvem end der tager pladsen, skal gøre alt for at beholde denne plads, lød det tidligere fra Thomas Tuchel.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE