AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2018 15:15
Avis: Everton satser på at kunne hente Gomes til en lavere pris

Everton er interesseret i at købe André Gomes, og klubben håber, at spillerens manglende lyst til at vende tilbage til Barcelona kan være med til at sænke prisen.


I sidste uge kunne Evertons sportsdirektør, Marcel Brands, fortælle, at klubben vil forsøge at hente André Gomes på en permanent aftale. Den udtalelse kom efter en nogle imponerende præstationer af den portugisiske midtbanespiller, som har fået gang i karrieren igen efter et mislykket ophold i Barcelona.

Gennem to sæsoner var han på kontrakt i den spanske storklub, men det gik ikke som ønsket, og han var på et tidspunkt ude i medierne for at undskylde for sine præstationer.

Nu håber Everton ifølge the Times på, at André Gomes’ modvilje i forhold til at vende tilbage til Barcelona kan være med til at sænke prisen.

Everton har i første omgang betalt 13 millioner kroner for at leje André Gomes i denne sæson, og nu håber the Toffees, at Barcelona ikke kræver et alt for stort millionbeløb for at sælge portugiseren i et af de to kommende transfervinduer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED