AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2019 16:45
Avis: Everton er favorit til at hente transferfri Arsenal-spiller

Der er ganske pæn interesse for Danny Welbeck, men lige nu er det Everton, der fører an i kampen om angriberen.


Danny Welbeck har sandsynligvis ikke nogen fremtid i Arsenal, men englænderen behøver ikke frygte for sin Premier League-karriere.

Angriberen har kontraktudløb ved udgangen af næste måned, og han er for nylig vendt tilbage for fuld kraft efter at være blevet opereret i højre ankel sidste år i november, og ifølge London Evening Standard vil han gerne fortsætte i England.

Den engelske avis rapporterer, at både West Ham, Newcastle, Crystal Palace og Wolves har vist interesse, men det er dog Everton, der i øjeblikket er favorit til at sikre sig den transferfrie englænder, som vil foretrække at skifte til en klub med Champions League-ambitioner.

Et skifte til Everton kan angiveligt også give ham en lønforhøjelse, og dermed vil han have udsigt til at tjene mere end de £100.000 om ugen, som han får udbetalt hos the Gunners.

I første omgang vil Danny Welbeck dog nok have fokus på at slutte sin Arsenal-karriere af med en Europa League-triumf i Baku, hvor han forventes at være en del af Unai Emerys trup.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED