AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:06:2020 15:57
Avis erfarer: United har allerede fået afvist stort Sancho-bud

Borussia Dortmund afviste angiveligt et stort bud fra Manchester United på Jadon Sancho i februar.


Manchester United kædes næsten dagligt sammen med Dortmunds Jadon Sancho, men noget tyder på, at De Røde Djævle får svært ved at vriste ham fri af Dortmunds greb. 

Rygterne går ellers på, at Manchester United er klar til at betale kassen for offensivspilleren, men det er ikke sikkert, at det er nok. 

For ifølge den spanske avis AS afgav Manchester United tilbage i februar et bud på hele £125 mio. for Sancho, men buddet blev afvist af Dortmund. 

Umiddelbart lyder det besynderligt, da andre medier tidligere har skrevet, at Dortmund kræver £120 mio. for englænderen, men som altid i disse transfersagaer, er det svært at blive klog på, hvad der er op og ned. 

Men hvis spanske AS har ret, og et bud på £125 mio. ikke var nok til at få Dortmund til at sælge, ja så ser det dælme svært ud for De Røde Djævle. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED