Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:10:2021 08:19
Avis: Dortmund-stjerne på blokken hos Newcastle

Mens Real Madrid sakker bagud i ræset om Dortmund-spilleren, byder andre sig nu til.


Newcastle er inde i billedet, når det gælder Dortmund-stjernen Erling Haalands nye klub. Det skriver AS.
 
Det er ikke længere sikkert, at Real Madrid er en reel mulighed for nordmanden, idet klubber som Manchester City, Paris Saint-Germain og ikke mindst Newcastle også har meldt sig på banen, skriver avisen.
 
Premier League-klubben, der nu ejes af saudiarabiske Public Investment Fund, har betydelige summer til at forbedre truppen i de kommende vinduer.
 
Klubben er allerede kædet sammen med diverse verdensklassespillere, og ifølge avisen, er den norske landsholdsspillers navn altså også kommet på bordet på St James' Park.
 
AS nævner blot, at Newcastle er interesseret, men skriver for så vidt intet om, hvorvidt spilleren eller hans entourage også er lune på den idé.
 
Senere i dag, søndag, møder Newcastle på hjemmebane Tottenham. Det er første gang under de nye ejere, at klubben spiller en kamp.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE