Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
29:06:2022 13:49
Avis: Derfor trækker Andreas Christensens skifte ud

Det ventes dog, at han skifter til FC Barcelona på en fri transfer inden længe.


Andreas Christensen takkede mandag af som Chelsea-spiller efter 10 år i klubben.

Det ventes, at han skifter til FC Barcelona på en fri transfer inden længe, men skiftet er dog endnu ikke bekræftet nogetsteds af officielle kilder.

Og det hænger sammen med, at den gigantiske klub fra Camp Nou i øjeblikket står med en gigantisk gæld på 10 milliarder kroner. Klubben skal derfor sælge spillere og reducere udgifter til lønningerne.

Det betyder, at Andreas Christensen sandsynligvis først bliver præsenteret som ny spiller i klubben et stykke inde i juli, skriver Ekstra Bladet.

Ousmane Dembélé er angiveligt FC Barcelonas bedst betalte, men hans kontrakt udløber ved udgangen af denne måneden, og derfor frigøres en del lønkroner her, ligesom der også arbejdes på salg af Frenkie de Jong - som meldes tæt på Manchester United - mens klubben også har sat Memphis Depay til salg.

En af de spillere, som FC Barcelona også ønsker at komme af med, er danske Martin Braithwaite. Den danske angriber har dog tilsyneladende ingen intentioner om at forlade storklubben i sommerens transfervindue, hvilket han også gjorde klart i forbindelse med en landsholdssamling tidligere på måneden.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE