AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2022 13:14
Avis: Chelsea meget tæt på enighed om De Jong

De er angiveligt meget tæt på at blive enige om en pris for hollænderen.


Manchester United har været enige om en pris for Frenkie De Jong i noget tid nu, men man mangler stadig at blive enige om de personlige vilkår. 

Hollænderen vil helst blive i FC Barcelona, men det kan være besværligt, da De Jong ikke vil gå ned i løn, og den kontrakt han har nu anklages, for at være ulovlig.

Chelsea har hele sommeren vist interesse i hollænderen og - ifølge Sport  - så er The Blues meget tæt på at blive enige om en handel med 25-årige, hvor de er villige til at betale den pris, som Barça forlanger for midtbanespilleren.

Angiveligt skulle enigheden lande på omkring £68.8 millioner - svarende til 604 millioner kroner - for De Jong. 

Landsholdspilleren har nogle udskudte lønninger på £17 millioner, og det skulle London-klubben være klar til at betale for, mens man også kan tilbyde Champions League-fodbold - et krav som De Jong selv havde. 
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE