Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2022 10:45
Avis: Burnley fortsætter forhandlinger med Wood-afløser

Daily Mail skriver, at Burnley fortsætter forhandlingerne med Chris Woods potentielle erstatning.


Der er fire dage tilbage af transfervinduet, men Burnley har endnu ikke erstatningen for Chris Wood på plads.
 
Forhandlingerne fortsætter dog med Wolfsburgs hollandske spids, Wout Weghorst. Det skriver Daily Mail.
 
Den 29-årige angriber vil gerne selv til Premier League, og kan altså tilbyde klubben fra Turf Moor en glimrende løsning.
 
Burnley har også forhørt sig om Lyndon Dykes fra Queen's Park Rangers, Andy Carroll, der i øjeblikket er uden klub, samt Cardiffs Kieffer Moore.
 
The Clarets' sæson har været præget af en række udsættelser, og det har - foruden dårlige resultater - været med til at isolere klubben helt i bunden af Premier League.
 
Burnley har blot skrabet 12 point sammen i Premier League i denne sæson, og der er fire point op til redning. Værd er det dog at nævne, at Burnley eksempelvis har spillet fire kampe færre end Norwich, som indtager 17.-pladsen.
 
Weghorst nettede 20 gange i Bundesligaen i den forgangne sæson, men nu leder han efter en vej væk fra Wolfsburg, der har haft det svært i denne sæson.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE