AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:06:2017 18:57
Avis: Aubameyang er åben for Liverpool-skifte

Pierre-Emerick Aubameyang er angiveligt åben for et skifte til Liverpool.


Et af sommerens hotteste navne er uden tvivl Pierre-Emerick Aubameyang, som har spillet en kanon sæson i den tyske Bundesliga for Dortmund. Med sine 31 ligascoringer blev han topscorer i den bedste tyske række, og han overgik Robert Lewandowski med ét mål.

I løbet af den seneste tid er han blevet rygtet væk fra Dortmund. Han vil angiveligt gerne væk fra den tyske storklub, og Paris Saint-Germain er oftest blevet nævnt som en mulig destination for den gabonesiske angriber.

Nu skriver den franske avis, Le Parisien, dog, at Dortmund-stjernen er åben for et skifte til Liverpool for at blive genforenet med sin tidligere manager fra Dortmund, Jürgen Klopp.

Derudover skriver avisen, at Liverpool er parate til at betale op mod de £61 millioner, som det vil kræve for at få Dortmund til at sælge.

Det var Jürgen Klopp, som hentede Aubameyang til Dortmund fra Saint-Etienne i 2013. Siden da har afrikaneren scoret mere end 100 mål for den tyske klub, som han vandt DFB-pokalen med i maj måned med en sejr over Frankfurt.

Hos bookmakeren Unibet er tiltroen dog fortsat ikke den store til, at Aubameyang ender i Liverpool denne sommer. Her følger deres odds på, hvor Aubameyang fortsætter sin karriere.

Dortmund – odds 2,25

Paris Saint-Germain – odds 2,60

Enhver kinesisk klub – odds 3

Real Madrid – odds 7

Liverpool – odds 11

AC Milan – odds 21

Arsenal – odds 21

Chelsea – odds 21

Manchester City – odds 21

Bayern München – odds 26


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED