AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 10:46
Avis: Arsenal har næsten Fekir på plads - Özil og Sanchez kan sælges

Mesut Özil og Alexis Sanchez kan måske få lov til at forlade Arsenal i det kommende transfervindue, mens en ny stjerne ankommer.


Hverken Mesut Özil eller Alexis Sanchez har skrevet under på nye kontrakter med Arsenal, og derfor har de begge kontraktudløb til sommer. Dermed er transfervinduet i januar den sidste mulighed for Arsenal at få penge for de to profiler. 

Noget kan dog nu tyde på, at Arsenal vil forsøge at sælge Özil og Sanchez i det kommende transfervindue, for the Gunners er tilsyneladende tæt på en erstatning for de to. 

Daily Star skriver i dag, at Arsenal er meget tæt på at have en handel med den franske landsholdsspiller, Nabil Fekir, på plads. Arsenal vil komme til at betale mere end £60 millioner for franskmanden, der har været i storform for Lyon i denne sæson. 

Hvis Fekir kommer til Emirates Stadium i det kommende transfervindue vil det åbne for, at Arsenal vil lade Özil og Sanchez gå før tid.

Den engelske avis skriver endvidere, at London-klubben vil sænke prisen på både Özil og Sanchez til £30 millioner, og dermed kan de to profiler komme til at betale stort set hele den pris, som Arsenal skal betale Lyon. 

Fekir, der gennem flere år har spillet sammen med Alexandre Lacazette, som Arsenal hentede i sommerens transfervindue, har lavet 11 mål i 11 ligakampe for Lyon i denne sæson. Han er desuden anfører i den franske storklub. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED