AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
07:12:2017 08:41
Avis: Arsenal giver reserverne chancen imod BATE

Arsene Wenger stiller op med et par unge spillere og en række af de normale reserver, når Arsenal torsdag aften møder BATE Borisov i Europa League.


Arsenal har allerede sikret sig førstepladsen i Europa Leagues gruppe H og dermed er man ikke tvunget til at få point, når BATE Borisov torsdag gæster Emirates Stadium.

Ifølge avisen The Express, så har manager Arsene Wenger da heller ikke tænkt sig at rulle det tunge kavaleri ud. I stedet vil han give flere reserver og en række unge spillere chancen for at imponere.

Blandt andet kan vi få navne som Reiss Nelson og Eddie Nketiah at se i startopstillingen - umiddelbart menes det dog kun, at der er plads til én af dem fra start. De er to af Arsenals unge håb, der begge blev skiftet ind i kampen mod FC Köln senest. Avisen mener, at Wenger og co. stiller op således til aftenens opgør:

Ospina; Chambers, Debuchy, Mertesacker, Holding, Maitland-Niles, Elneny, Wilshere, Walcott, Nelson, Giroud.

Mens der dermed spares en del profiler, så må The Gunners se bort fra både Santi Cazorla og Shkodran Mustafi, der begge er skadet.

Der er kampstart klokken 21.05 på Emirates Stadium. Kampen TV-transmiteres ikke i Danmark.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED