AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:08:2019 10:27
Av: Villa-profil udbyggede forfærdelig statistik mod Tottenham

Aston Villas Jack Grealish har formentlig svært ved at huske, hvornår han senest var med til at vinde en kamp i Premier League.


Jack Grealish er en af de største profiler på Aston Villas mandskab, og englænderen var derfor også at finde i startopstillingen, da oprykkerne i går tabte med 1-3 til Tottenham. 

Aston Villa førte ellers med 1-0, men på mål af Tanguy Ndombele og Harry Kane formåede Spurs at vende bøtten til stor ærgrelse for de ambitiøse oprykkere. 

Grealish må dog formentlig ærgre sig mere end de fleste. 

Ikke noget med at midtbanespillerens boldtab var skyld i Tottenhams 2-1-mål, så betød nederlaget også, at Grealish udbyggede sin forfærdelige statistik i Premier League. 

Midtbanespilleren har således tabt sine seneste 19 Premier League-kampe, hvilket aldrig før er sket for en spiller i Premier League. 

Grealish får mulighed for at sætte en stopper for den dårlige stime, når Aston Villa næste weekend møder Bournemouth på Villa Park. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED