Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:10:2020 09:12
Av for den: Rodriguez fik testikelskade mod Liverpool

Den colombianske udgave af Marca skriver, at James Rodriguez har døjet med en testikelskade siden kampen mod Liverpool.


James Rodriguez havde ikke en god dag på kontoret, da Everton led sæsonens første nederlag til Southampton sidste uge. Op til kampen var han tvivlsom med en skade fra Liverpool-opgøret, som blev betegnet som et "slag," og de fleste gik ud fra, at der var tale om problemer med bentøjet.

Ifølge Marca Colombia skulle det dog dreje sig om et slag i kronjuvelerne. Mediet beskriver ret grafisk, hvordan Everton-stjernen nu bliver udsat for trykterapo med en maskine, som fremmer blodcirkulationen og mindsker hævelsen.

Eftersom skridtet er en ret så sensitivt område på kroppen har colombianeren ikke været i stand til at behandle sin skade på den gængse måde - med en ispose.

Om hævelsen i de nedre regioner er aftaget inden weekendens kamp mdo Newcastle, kan Carlo Ancelotti sikkert fortælle mere om på sit pressemøde denne fredag.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED