Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:01:2021 15:44
Tidl. holdkammerat afslører: United valgte Lindelöf frem for van Dijk

Charlie Austin fortæller om en privat samtale med van Dijk, hvor han fortæller, at Manchester United hentede Victor Lindelöf i stedet for van Dijk i Southampton.


Der har været få signings, der har haft så stor betydning som Virgil van Dijks skifte til Liverpool for 75 millioner pund i januar 2018, men det kunne have været anderledes. 

Van Dijk var sommeren forinden rygtet kraftigt til Manchester United, men United valgte at gå med Victor Lindelöf i Benfica i stedet for. 

Tidligere holdkammerat i Southampton, Charlie Austin, fortæller nu, at Van Dijk fortalte ham, at United kunne have valgt begge to, men gik i stedet med den svenske landsholdsspiller. 

- Jeg husker den sidste tid af Virgils Southampton-karriere, at vi sidder på bænken mod Chelsea, hvor jeg spurgte ham 'Virgil, hvad sker der? Det er tydeligt, at United ville være noget for dig. Kæmpe klub', hvorefter han svarer 'Ved du hvad Chaz, i sommers var det mellem os begge eller kun Lindelöf, og de valgte ham, fortæller Austin til talkSport. 

- Jeg troede, han jokede. Ingen ved det, han fortalte mig på bænken, men jeg var mundlam. Set i bakspejlet tror jeg dog, at Virgils hjerte fra start bankede for start af.

Derudover fortæller Autin i interviewet, at daværende manager, Mauricio Pellegrino, hev Virgil van Dijk frem til en træningslejr og fortalte hele holdet, at han ville forlade klubben, men ikke fik lov, men at han skulle træne på egen hånd. Noget der, ifølge Austin, forbavsede spillertruppen inklusiv van Dijk.  

LÆS VORES TRANSFER LIVE LIGE HER!

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED