AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:08:2019 10:11
Aubameyang: Vores fronttrio kan blive ligeså godt som Liverpools

Arsenal-spilleren mener, at klubbens nye offensive trio kan blive ligeså frygtindgydende som Liverpools.


Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette og Nicolas Pepe versus Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané.

På papiret ser både Arsenals- og Liverpools offensive trio ekstremt målfarlige ud, men hvor samarbejdet mellem The Reds' stjerner allerede er fasttømret - og frygtet -  så er Arsenals tre forreste spillere fortsat relativt uprøvede sammen.

Men Pierre-Emerick Aubameyang kan se lighederne mellem de to trioer. 

- Jeg kan se mange ligheder. Pepe og jeg er hurtige som spillere som Mane og Salah, mens Lacazette er en spiller, som kan holde på bolden og er rigtig god med fødderne ligesom Firmino. Så ja, vi kan sige, at vi minder meget om dem, fortæller Aubameyang til Goal.

Selv har Aubameyang i hvert fald ikke svært ved at følge med Liverpool-stjernernes målstatistik. Gaboneseren har scoret 43 mål i 67 kampe for The Gunners, og får Nicolas Pépé først stemplet ind i Premier League, er der måske noget om snakken.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED