Aubameyang hattrick i Emerys første kamp

Af Lasse Torp
14.07.2018 Kl. 18:01
På bare 17 minutter scorede Aubameyang et hattrick i Unai Emerys første kamp for Arsenal

Unai Emery fik en flot start på sit nye job som Arsenal manager. Han har brugt de sidste par uger på at opbygge sit nye Arsenal hold, og i dag spillede de deres første kamp med Emery som manager. Arsenal sejrede 0-8 mod Boreham Wood fra Vanarama National League.

Efter bare 17 minutter var stillingen 0-3, alle tre mål scoret af Pierre-Emerick Aubameyang. Især det første af de tre mål var beundringsværdigt fordi Aubameyang sparkede den flot op i det lange hjørne, et stykke udenfor feltet.

Alexandre Lacazette og Henrikh Mkhitaryan fik begge sat en scoring ind, mens en række af Arsenals talenter stod for de resterende mål i kampen. Flot start af Emery og hans Arsenal mandskab, selvom det var mod Boreham Wood fra den femtebedste række.