AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 20:20
Aubameyang: Det bliver en ’crazy’ sæson for Arsenal

Den gabonesiske angriber Pierre-Emerick Aubameyang fik en god start med Arsenal på den nye sæson, da han scorede det vindende mål i 1-0 sejren ude mod Newcaslte – Aubameyang tror på en ’crazy’ Arsenal-sæson.


Den farlige Arsenal-angriber tror på, at Arsenals fans kan glæde sig til en af de mest spændende sæsoner længe.

Arsenal havde et – for dem ualmindeligt – aktivt transfervindue, hvor de blandt andet hentede Nicolas Pepe i en handel, der var klubrekord.

Arsenal vandt da også sæsonens første Premier League-kamp på St. James’ Park mod Newcastle, men spillet var ikke sindsoprivende – noget som stjerneangriberen Pierre-Emerick Aubameyang ellers tror på, at Arsenal-fansene kan se frem til i denne sæson.

- Det bliver helt sikkert ’crazy’. Det er jeg er sikker på, sagde Pierre-Emerick Aubameyang ifølge Daily Mirror.

- Jeg tror, at allerede er begejstrede. Vi får tid til at blive spillet sammen, og så må vi se.

- Næste kamp spiller vi på hjemmebane, og det ser jeg frem til.

- Vi var glade, da vi hørte, at Pepe ville komme til klubben. Vi ved, at han kan hjælpe os med at nå vores mål, så det er et våben for os, og det er rigtig, rigtig godt, sluttede Aubameyang.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED