AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2019 11:34
The Athletic: Eriksen er tiltrukket af tanken om Manchester United

Christian Eriksen har tidligere været et transfermål for The Red Devils - og kan måske blive det igen.


Christian Eriksen ventes at starte på bænken for Tottenham, når José Mourinhos mandskab onsdag går på banen mod Manchester United.

Danskeren skulle ifølge The Athletic have fortalt Mourinho, at intet har ændret sig, og at han fortsat ønsker at forlade klubben enten til januar eller næste sommer.

Og netop morgendagens modstander, Manchester United, kan endnu ende med at blive danskerens næste destination, selvom der er rygter om forhandlinger med Real Madrid, Juventus og Inter Milan.

The Red Devils sendte en delegation til London på deadline day for at forsøge at hente danskeren denne sommer, skriver The Athletic, men Eriksens præference for Real Madrid skulle have stoppet forhandlingerne.

Solskjærs interesse skulle også være blevet afkølet, da nordmanden foretrækker spillere, der brænder for at repræsentere Manchester United. Men der er ingen tvivl om, at Premier League-giganterne godt kunne bruge en mand som Eriksen,

Midtbanen er tynd, og den 27-årige danske playmaker ville være en klar opgradering for en række af de spillere, som Manchester United-manageren har til rådighed i økeblikket.

Og selvom Eriksen skulle foretrække Real Madrid, skriver The Athletic, at tanken om at spille for en klub af Manchester Uniteds størrelse også har stor tiltrækningskraft på danskeren.

Så skulle Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward banke på døren igen til januar, ville det ikke være helt i skoven, hvis danskeren faktisk sagde ja. Alt tyder i hvert fald på, at Daniel Levy og Tottenham er klar til at sælge ham, mens man stadig kan tjene penge på ham.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED