AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 12:16
The Athletic erfarer: Werner er også et transfermål for Chelsea

RB Leipzig-angriberen er blevet scoutet intensivt af Chelsea, erfarer The Athletic.


Chelsea er officielt back in business og kan nu atter lave de spillerkøb, som klubbens fans hungrer efter.

Jadon Sancho, Nathan Aké og Wilfried Zaha er af en lang række engelske medier blevet fremhævet som transfermål for The Blues i 2020, men tyske Timo Werner er også på blokken.

Det erfarer The Athletic, som skriver, at The Blues har scoutet den 23-årige RB Leipzig-angriber adskillige gange forud for januartransfervinduet.

Da Olivier Giroud og Pedro ventes at forlade klubben måske allerede denne vinter, giver det mening for Frank Lampard & Co. at kigge efter eventuelle forstærkninger.

Og du får dem ikke meget bedre end Werner, der lige nu står noteret for 15 mål og fem assists i 14 kampe for RB Leipzig.

Der har været rygter om, at Werner har en relativt lav frikøbsklausul på mellem £25-30 millioner, men den er os bekendt aldrig blevet bekræftet.

Er det usandt, vil det næppe udelukke en handel, da Frank Lampard angiveligt har et transferbudget på minimum £150 millioner, som bare venter på at blive brugt, når vintertransfervinduet åbner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED