AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:11:2019 21:15
The Athletic erfarer: Dette kan blive Guardiolas sidste sæson som City-træner

David Ornstein skriver for The Athletic, at der er forlydender om, at spanierens tid i Manchester lakker mod enden.


Det hænder med jævne mellemrum, at et mere eller mindre tvivlsomt italiensk medie skriver, at Pep Guardiola nu skulle være tæt på at overtage eksempelvis Juventus.

Hidtil har rygterne dog været uden substans, selvom Pep Guardiola så sent som sidste uge nægtede at udelukke, at han en dag kunne fortsætte karrieren i Serie A.

Måske det bliver før snarere end senere.  Den tidligere BBC-journalist David Ornstein, der i dag arbejder for The Athletic, erfarer nemlig, at der i visse fodboldkredse cirkulerer rygter om, at dette bliver spanierens sidste sæson i spidsen for Manchester City.

- Der er en følelse i visse kredse af, at dette bliver Peps sidste sæson for Manchester City, og forlader han klubben, så kommer der til at ske skøre ting i fodboldverdenen, skriver Ornstein blandt andet.

En unavngiven kilde hælder yderligere brande på bålet ved at sige følgende:

- Alle venter på, at træner-karrussellen går i gang, og den ville Pep Guardiola kunne sætte i gang. Det føles som om, noget er under opsejling. Hans kone er flyttet tilbage til Barcelona, og hun er mere end bare hans kone. Det er hende, der organiserer hele hans verden og alt omkring ham.

- Det må have været en svær beslutning, og jeg føler, at for første gang forbereder City sig på to udfald. Enten bliver Pep, eller også smutter Pep. Førhen var det kun en mulighed, at Guardiola ville blive.

Guardiola har kontrakt med Manchester City frem til 2021, så kontrakten begynder også så småt at nærme sig sit udløb.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED